Skit, vad modern och tidsenlig jag är!

2010-02-09 @ 12:47:39
Sitter i skrivande stund på tåget mot Sundsvall, vi passerad nyligen min gamla hemstad Söderhamn (aka Döderhamn). Vi är framme i Sundsvall om 1 timma och 10 minuter.

Felix ligger i sin vagn och sover gott. Turen var på vår sida, vi har ett fönsterbord med vagnutrymme alldeles bakom våra stolar. Så där är nu både Felix, vagn och all förbannad packning. Att gå hemifrån till tåget var inte roligt imorse. Tungt och otympligt som fan. Dock mer tur som strålade mot oss i morse, vi gick hemifrån 8.00 och hann med 8.15 (tanken var att åka 8.45 nämligen). Med tanke på att vi var 20 minuter försenade in så är jag glad att vi kom med det. Risken är att det tåg vi tänkt åka med var mer försenat.

Felix har faktiskt varit rätt duktig, han har bråkat lite och skrikit lite men det har varit väldigt lite av det. Han har ätit lunch samt blivit rejält mutad av både bulle, fruktdryck och framför allt mandariner. Men det har hållt honom på ett ganska bra humör samt på rumpan framför den lilla DVD:n. Hoppas nu på att han sover hela vägen som är kvar.

Jö jö!

Kommentarer
Postat av: Helena N

Döderhamn är verkligen rätt namn på den staden. Ush vilket tråkigt ställe!

2010-02-11 @ 13:40:15     URL: http://nordanvindar.blogg.se/
Postat av: Suzan

Ja, det är egentligen märkligt men Bollnäs känns helt annorlunda mot för Söderhamn.

2010-02-12 @ 02:28:02

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?
RSS 2.0